IMG_9205.JPG
 

Lounge

Med utsikt över vattnet och siluetten av Östermalm finner ni våran Lounge. Höga palmer som dansar av havsbrisen och förhoppningsvis varma solstrålar som förstärker känslan av ett utomhuspalats. Ett paradis mitt i vackra Stockholm på Kungliga Djurgården. Loungemusik spelas och ni finner ofta en duktig DJ bakom skivspelaren allt för att förhöja stämningen. Vi har en stor bar där vi erbjuder kreativa drinkar för den törstige. Detta är den perfekta platsen för en AW eller ett glas vin med någon ni håller kär. Eller varför inte dansa loss på en av våra kommande dagsfester. Detta är där sagor blir till verklighet!

After Work

En bra dag slutar alltid med en bättre After Work. Att ta ett glas med kollegorna eller vännerna efter alla vardagssysslor är utförda är något vi på Josefina tycker att alla borde göra. Vi erbjuder många goda cocktails, mocktails, groggar, ölsorter, viner och bubbel där även en champagnekännare kan hitta sin favorit.
Vi erbjuder även en mängd alkoholfria alternativ, Helt enkelt allt för en lyckad kväll! På våran meny kan ni även hitta något gott att äta till drycken. AW á la Josefina är både avslutningen på en lyckad dag och starten på en underbar kväll.