Julbord på Josefina

Från 395,- per person

julbord (1).jpg
 

Boka ditt
Julbord Idag

Julen är en speciell högtid för oss på Josefina. Det är en tid då vi vill värna om en av de allra finaste traditionerna vi har i vårt land – julbordet. Hela området förvandlas till ett glittrande vinterparadis. Levande ljus som sprakar, gnistrande kristallkronor, en stor gran klädd i vackra julkulor, doften av saffran och varm glögg, vi tror på det klassiska julfirandet med en modern touch. 


Med en miljö som passar in i beskrivningen av en vintersaga som bakgrund erbjuder vi ett julbord som är något utöver det vanliga – fyllt med alla klassiker, specialiteter och flera oväntade moderna överraskningar. Allt noga tillagat i vårat kök av våra duktiga kockar. Innan ni sätter er till bords bjuder vi på våran hemgjorda glögg för att värma upp inför vad som komma skall. Därefter får ni ta för er av alla godsaker som står uppdukade. Kort sagt, ett julbord som får den mest kräsne att bli både mätt, belåten och mycket nöjd.


Vi önskar er alla varmt välkomna till Kungliga Djurgården och oss på Josefina, oavsett om det är för er, eran käraste, hela familj, större sällskap/grupper eller varför inte en julavslutning åt företaget.


Boka redan idag för att säkerställa eran plats i vårat vinterparadis!