Josefina_Karta_webb-gul.jpg
 
 

Låt oss anordna er sommarfest eller ert nästa event på Josefina

 
 
 

Under åren har vi fått förtroendet av flera företag att vara platsen för små styrelsemöten med en god middag och vackra lokaler, mellanstora konferenser, produktlanseringar, heldagsfiranden, kick off, after work och en massa olika tillställningar för hela företaget inför semestertider. Det finns helt enkelt väldigt många alternativ för er som är i planeringen av en aktivitet för ert företag.
Vi har möjlighet att ta emot 1500 sittande gäster och 3000 stående på vårt område men välkomnar även den lilla gruppen för en företagsaktivitet i världsklass.

Att ni som kund skall känna er helt nöjda både inför, under och efter är det viktigaste för oss. Hos oss får ni tillgång till ert exklusiva, privata område på Josefina.

Vi erbjuder allt från hjälp med projektledningen, underhållningen under eventet, den goda maten, drycken och våra olika vackra områden där man kan skapa kreativa event för alla storlekar av sällskap.

Varmt välkomna med er förfrågan så hjälper vi er att skapa ett lyckat arrangemang!

08 664 1004
restaurang@josefina.nu

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER FULLSTÄNDIG OMRÅDESKARTA

Våra områden

IMG_4979.jpg
 

PALMTERASSEN

En exklusiv terrass som pryds av höga palmer och solsken som för dig ner till varmare breddgrader. Loungesoffor där ni kan njuta av en drink, ni kan höra det rassla i bakgrunden när våra bartenders mixar en härlig dryck ifrån våran populära champagnebar. Den vackra utsikten över vattnet bjuder vi på!

 

POOLOMRÅDET

Här kan ni njuta av en fördrink i närheten till vår pool. En känsla av semester som man annars behöver resa långt för att nå. Exotiska växter, kristallblått vatten och den fantastiska utsikten av underbara Stockholm.

poolområdet.jpg
vardagsrum.jpg
 

VARDAGSRUMMET

Med sitt utfällbara tak får du en känsla av att vara ute men inomhus. Eller tvärtom, valet är ert! Området är dekorerat med olika tyger och möbler som ger en vardagsrumskänsla, därav namnet. Självklart finns även här olika sätt att dela av för att det skall bli mer slutet och ombonat för just ert sällskap.

 

FESTVÅNINGEN

Här möts du av den pampiga entrén och den kungliga stämning som genomsyrar hela Josefina. I våran inomhus lounge och bardel kan du mingla eller bara hänga av dig. I anslutning till detta finner du den vackra matsalen ned fantastisk arkitektur i det handdekorerade taket och de glittrande kristallkronorna. 

Festvåningen och matsalen rymmer 250 sittande gäster och du har dessutom möjlighet att öppna upp hela långsidan för att njuta av sommarbrisen om så önskas. Självklart går det att dela av festvåningen på en mängd olika sätt för att passa just ert sällskap.

festvågning.jpg