josefinas-festvaning-D.jpg
 

Festvåningen

Välkommen in genom den pampiga entrén, känslan av ett slott och karaktären som genomsyrar hela Josefina börjar här. I våran inomhus lounge och bardel kan ni mingla, ta något att dricka eller bara hänga av er ytterkläderna. I anslutning till detta finner ni vår fina matsal med fantastiska arkitektur i det handdekorerade taket och de ståtliga kristallkronorna. För den detaljkunniga kan ni även se porträttet av Drottning Josefina i mattan. 


Festvåningen rymmer 250 sittande gäster och ni har dessutom möjlighet att öppna upp hela långsidan för att avnjuta sommar brisen om så önskas. Självklart går det att dela av festvåningen på en mängd olika sätt för att passa just ert sällskap och dess storlek. Under vintertid pyntas och kläs festvåningen om, i en sann julanda och Josefina dukar upp sitt traditionella Svenska julbord.


Vi skapar minnesvärda stunder och står gärna till ert förfogande vid stora stunder som dop och bröllop. Allt från planering av dagen, menyn, dekoration och underhållningen, vi finns där för att skapa den perfekta dagen.


Varmt välkomna till oss för ert nästa festarrangemang!